קורסי מזון, מסעדנות ובישול - לימודים שפותחים את התיאבון
לימודי מזון ושתייה מתקשרים באופן ישיר לתיירות שכן כחלק מהפינוק וההנאה בלחוות מדינה אחרת, יש חשיבות גדולה מאוד למזון. האוכל והשתייה מצליחים לספר סיפור אודות התרבות של המדינה והחברה שבה. תופתעו לגלות כמה סודות שוכנים בתוך המזון והמתכונים. כמובן גם תרבות היין התפתחה ונושאת בה המון טכניקות לטעימות, הכנת יין וההיסטוריה שלו. לכל יין יש רקע ומורשת. לימודי גידול גפנים וייצור יין יקנו לכם את כל הטכניקות לפיתוח שדות גפן והכנת היין. אקלים, מרחב, סוג זני ענבים ועוד משפיעים על טיב היין ועל תהליך הכנתו. מכאן שחשוב שתבינו את כל התהליכים הכלכליים והחברתיים בגידול גפנים. לימודי ברמנים ותרבות היין יכשירו אתכם לעסוק בתחום הברים, במסעדות, פאבים, בתי מלון ועוד. תקבלו את כל ההשכלה בתחום ותוכלו להמשיך ולהתפתח מקצועית בתחום התיירות.
לימודי בישול, מזון ומסעדנות - לימודים טעימים במיוחד
אירועים הם חלק מאוד חשוב בחיינו ודורשים הכנה נכונה, שיווק ועיצוב מתאים. לימודי ניהול והפקת אירועים משלבים בתוכם את כל התהליכים הכרוכים בהפקת אירוע. מתוך הבנה כי אירועים הנם מרכזיים מאוד וחשובים עבור הלקוחות, חיוני שתכירו את הצד העסקי והניהולי של כל אירוע. כמו כן גם לימודי ניהול משק נוצרו מתוך הבנה כי מוסדות רבים זקוקים לאחראי אשר יתפעל את כל הפן הטכני שלהם. לימודי משק יכשירו את הסטודנטים לכלים ניהוליים וטכניים בעיקר בתחום המסעדנות, תיירות ובתי מלון.