מלונות דן ומכללות אורט מנהלות יחדיו את המרכז הקולינרי הגבוה לאמנות הבישול, דן גורמה – סניף תל-אביב. המרכז הוא חלק ממכללת אורט יד שפירא, ומקיים קורסים וסדנאות בתחומי הבישול והקונדיטוריה במגוון סגנונות והתמחויות לכל הרמות.
הלימודים מתקיימים במרכז הקולינרי הגבוה לאמנות הבישול, דן גורמה - מכללת אורט יד שפירא בתל אביב!
הלימודים מתאימים מתחלקים לסדנאות קצרות לחובבנים, קורסים ארוכים יותר עבור מעוניינים לרכוש מקצוע, וקורסי התמחות לאנשי מקצוע בתחומי הבישול והאפייה. המרכז מקיים מפגשי שף עם בשלנים וקונדיטורים מוכרים המיועדים לאנשי מקצוע אך לעיתים גם לקהל הרחב.
בית הספר מקנה סביבת לימודים מקצועית הכוללת מטבחים חדשניים ועמדות עבודה ייחודיות. אנשי ההוראה בסניף תל-אביב מובילים את עולם הקולינריה ונחשבים בעלי ניסיון עשיר הן בבישול ובקונדיטוריה. בין אם תרצו לדעת לבשל טוב יותר עבור המשפחה והחברים, ובין אם תרצו לרכוש מקצוע בתחום הבישול הקונדיטוריה, דן גורמה תל-אביב הוא המקום המתאים.